Trei tineri reținuți de poliție după furtul comis din casa familiei decedate...

Trei tineri reținuți de poliție după furtul comis din casa familiei decedate în accidentul de lângă Calafat

1.194
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, din Magalvit, au fost reținuți, duminică, fiind suspectați că ar fi profitat de faptul că o familie formată din patru persoane a decedat într-un accident de circulaţie şi ar fi pătruns în locuinţa acestora, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.200 de lei.

„Ieri, 21 octombrie, în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 56 de ani, din Maglavit, cu privire la faptul că, din locuinţa fratelui său, decedat împreună cu familia sa într-un accident produs cu câteva ore mai devreme, au fost sustrase mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras  un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri, în valoare totală de 7.200 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cei trei tineri vor fi prezentanți, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     16-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    159

    Unsi cu untura si legati de un par afara la soare timp de 3 zile fara apa si mancare!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.