Tren direct către Grecia şi Turcia. CFR Călători vine cu veşti bune

Tren direct către Grecia şi Turcia. CFR Călători vine cu veşti bune

11.226
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CFR Călători a mai bifat două destinații de vacanță. Trenul va fi direct către cele două țări, Grecia şi Turcia.

Cei care vor să călătorească în Grecia -Thessaloniki vor putea merge cu trenul din Bucureşti-Nord. Prețul pentru o călătorie simplă la vagon clasa a-2-a este de 45 de euro, 56 de euro pentru o călătorie simplă la vagon cușetă cu 6 paturi în cabină şi 62 Euro pentru o călătorie simplă la vagon cușetă cu 4 paturi în cabină. Trenul va circula doar o zi pe săptămână, din Bucureşti-Nord se va pleca vinerea, iar din Tessaloniki plecarea va fi în ziua de duminică.

TURCIA – Halkali / Istanbul este a doua destinație de vacanță pentru călători. Cei care au de gând să viziteze Turcia trebuie să ştie că trenul va avea plecare tot din Bucureşti-Nord. Prețul pentru o călătorie simplă la vagon cuşetă cu 4 paturi este de 54 de euro.  Pe distanța Halkali – Istanbul gara Sirkeci și retur, calea ferată din Turcia asigură în baza legitimației de călătorie, transport auto gratuit. Plecarea din Halkali va fi la ora 08.00 şi va sosi în Istanbul la gara Sirkeci ora 09.00. Iar, plecarea Istanbul gara Sirkeci va fi la ora 20.00 şi va sosi în Halkali la ora 21.00.

,,Pentru mai multe detalii vă așteptăm la casele de bilete din stațiile și agențiile de voiaj CFR Călători care emit în trafic internațional„, comunică CFR Călători.

Prețurile pot varia uşor în funcție de cursul valutar. Oferta este valabilă până în octombrie 2018.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.