Trotuarul adiacent corpului central al Colegiului ”Carol” a fost închis

Trotuarul adiacent corpului central al Colegiului ”Carol” a fost închis

1.419
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Accesului pietonilor, pe trotuarul adiacent clădirii corpului central al Colegiului Național Carol I, a fost restricționat. Și trecerea de pietoni din zonă a fost mutată, au anunțat reprezentanții municipalității.

Primăria Municipiului Craiova a anunţat că, începând de miercuri, 29 ianuarie 2020, a fost pusă în aplicare hotărârea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale cu privire la restricţionarea accesului pietonilor pe trotuarul adiacent clădirii corpului central al C.N. Carol I, atât pe Str. Mihai Viteazul cât şi pe Str. Ion Maiorescu.

Totodată, autoritățile au mutat trecerea pentru pietoni amenajată pe Str. Mihai Viteazul, de la intersecţia cu Str. Ion Maiorescu, pe un alt amplasament situat pe Str. Mihai Viteazul, la cca 30 de metri către intersecţia cu Str. Bibescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7660

    Din ce stiu eu fatada aia a mai fost reabilitata acum ceva rimp prin anii 2000. asa de bine au reabilitat-o ??.. Aia doar au varuit-o… si au spoit-o.. Practic n-a tinut nici 10 ani.. tarasenia.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.