(UPDATE) Trupul unui bărbat, căutat de scafandri într-o baltă, la Castranova (Foto/Video)

(UPDATE) Trupul unui bărbat, căutat de scafandri într-o baltă, la Castranova (Foto/Video)

8,641
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Un bărbat s-a făcut nevăzut, aseară, într-o baltă situată pe raza localității Castranova. Pompierii de la Detașamentul 2 Craiova au ajuns la fața locului, în jurul orei 19.00, la fel și elicopterul SMURD, care, după o oră a plecat pentru a transporta un caz la București. Căutările au început cu ajutorul scafandrilor de la ISU Olt, iar în jurul orei 22.30 au încetat.

În această dimineață, la ora 07:00, au fost reluate căutările. Din spusele martorilor, bărbatul, care ar avea în jur de 45 de ani, a intrat în apă pentru a se scălda și nu a mai ieșit. Aseară, o mulțime de curioși s-a adunat în jurul bălții pentru a asista la operațiunea de salvare, operațiune care odată cu trecerea minutelor s-a transformat în una de recuperare a trupului.

UPDATE, ora 08.30: Potrivit datelor ISU Dolj, la ora 08:20, victima a fost găsită, recuperată și adusă la mal de echipa de căutare-salvare din cadrul Secției de Pompieri Craiova.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, stabilind că este vorba despre un bărbat de 50 de ani, din localitatea Castranova. Se pare că acesta, în urmă cu câteva zile, i-a spus unei rude că intenționează să se sinucidă, întrucât suferă de o boală incurabilă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.