Trupul unui tânăr, scos fără suflare dintr-un canal de desecare din Gighera

Trupul unui tânăr, scos fără suflare dintr-un canal de desecare din Gighera

12.143
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cadavrul unui tânăr în vârstă de 22 de ani a fost scos, azi după-amiază, dintr-un canal de desecare din satul Nedeia, comuna Gighera. Bărbatul era cioban la o stână și, din cercetările polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, când încerca să traverseze niște conducte care traversau canalul, s-a dezechilibrat și a căzut în apă. 

ISU Dolj a fost solicitat, astăzi, să intervină la un posibil caz de înec, pe raza localității Gighera. Persoana cautată, respectiv tânărul de 22 de ani, era posibil căzută într-un canal de desecare din satul Nedeia. Patronul la care era angajat ca cioban a alertat autoritățile, pentru că tânărul nu a mai apărut la stână. Știa că acesta obișnuia să scurteze drumul traversând canalul de desecare peste câteva țevi și s-a gândit că ar fi putut păți ceva.

Autoritățile au trimis imediat în zonă Garda de Intervenție Bechet, cu o autospecială și 5 subofițeri, Secția Segarcea, cu 4 subofițeri și o barcă pneumatică, scafandri, elicopterul SMURD și o ambulanță SAJ.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, căutările cu scafandri au început în jurul orei 13.25 și, în mai puțin de o oră, persoana a fost găsită, recuperată și adusă la mal. Trupul se afla chiar la baza pilonilor de susținere a țevilor pe sub care se presupunea că ar fi căzut. Personalul medical aflat la fața locului a preluat victima, iar după monitorizarea acesteia a constatat decesul.

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat că trupul a fost depus la morgă și nu prezintă urme de violență, așadar nu există suspiciuni privind o moarte suspectă. Cauza producerii decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.