DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Femeile aflate în situații de risc și care devin mame începând cu anul acesta vor putea beneficia de un ajutor în valoare de 2.000 de lei, în cadrul unui program cu o valoare de 12 milioane de euro, din fonduri europene, anunță ministrul Familiei Gabriela Firea.

Ministrul a menționat că nu se vor oferi banii, ci tichete sociale sub forma unui card electronic.

„Nu se oferă direct bani, pe care i-ar putea folosi în alte scopuri, ci tichete sociale sub forma unui card electronic! Acest ajutor se emite în maximum trei luni de la momentul nașterii și poate fi folosit de proaspeții părinți doar pentru a cumpăra produse destinate nou-născuților. Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse se implică direct în acest proiect, gestionat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Oferim sprijin serviciilor sociale din toată țara când vor fi distribuite aceste tichete sociale. Proiectul ajunge în scurtă vreme la aprobare pe masa Guvernului”, a scris Firea pe Facebook

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.