DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei turiști din județele Dolj și Olt au rămas, sâmbătă, blocați pe un drum forestier aflat la aproximativ 20 km de localitatea Baia de Fier din Gorj. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Gorj, cei trei se plimbau în zona respectivă cu un ATV și un autoturism Buggy. Aceștia au întâmpinat dificultăți din cauza drumului acoperit cu gheață și a unor brazi care blocau deplasarea.

„S-a intervenit în sprijinul unor turiști rămași blocați pe munte cu un ATV și un autoturism Buggy. Sâmbătă, în jurul orelor 15.30, jandarmii montani gorjeni au fost solicitați să intervină în sprijinul a trei turiști care în timp ce se plimbau cu un ATV și un autoturism Bugy pe un drum forestier la aproximativ 20 km de localitatea Baia de Fier nu au mai putut continua deplasarea din cauza unor brazi care blocau calea de deplasare dar și a gheții. În sprijinul lor au fost trimiși jandarmi montani din Rânca și din Novaci care au degajat drumul prin îndepărtarea brazilor și i-au sprijinit să ajungă la un drum accesibil pentru a putea să se întoarcă în localitatea Baia de Fier. Intervenția a fost finalizată la orele 18.40”, anunță reprezentanții IJJ Gorj. 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.