Turneu caritabil de fotbal pentru „Tabăra bucuriei”. Copiii bolnavi de cancer au...

Turneu caritabil de fotbal pentru „Tabăra bucuriei”. Copiii bolnavi de cancer au nevoie de un campus pe care Oltenia încă nu îl are

1.453
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația „Bucurie pentru Viață” va organiza, în data de 20 aprilie, un turneu caritabil de fotbal, la care pot participa echipe ale companiilor private și ale instituțiilor publice din județul Dolj, acțiunea fiind primul pas făcut pentru construirea unei tabere unde copiii cu afecțiuni oncologice sau cu alte boli grave își pot petrece timpul într-un mod plăcut.

Potrivit reprezentanților Asociației „Bucurie pentru Viață”, prima tabără din Oltenia pentru copiii cu diverse afecțiuni grave și foarte grave ar urma să fie contruită în comuna Bratoviești din județul Dolj, beneficiarilor asigurându-li-se supraveghere medicală, sprijin din partea unui psiholog/psihoterapeut și a voluntarilor asociației.

Proiectul presupune, pe lângă voința de fier a asociației, și o sumă mare de bani. Aproximativ 200.000 de euro costă acest campus mult dorit. Cum autoritățile sunt mai mereu în impas financiar, căsuțele din lemn și centrul de zi de la Bratovoiești pot deveni realitate prin strângere de fonduri.

Astfel, baza sportivă a Facultății de Drept din Craiova va fi gazda primei acțiuni organizate în această direcție, un turneu caritabil de fotbal. Pentru această ediție s-au înscris deja patru echipe care vor juca câte trei meciuri fiecare. Repriza va fi de 20 de minute.

Timp pentru înscrieri mai este, condiția fiind ca echipele să fie formate din șase jucători ai aceleiași companii sau instituții.

Înscrierea, financiar vorbind, constă într-o donație sau sponsorizare în beneficiul Asociației „Bucurie pentru Viață”. Cei care vor dori să contribuie suplimentar își pot veni cu prieteni care pot dona orice sumă de bani, pe teren fiind instalat urne.

Aflând despre proiect, micuții de la Grădinița „Castelul Fermecat” din Craiova, sub îndrumarea dascălilor, s-au hotărât să sprijine „Tabăra Bucuriei” prin organizarea atelierelor  creative și a Târgului de Ornamente de Paște, suma de bani rezultată în urma donațiilor urmând a fi direcționată Asociației „Bucurie pentru Viață”.

Toți cei care vor să-și aducă contribuția la construirea acestui campus pot dona bani în contul RO66BTRLRONCRT0473781001, deschis la Banca Transilvania.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.