Un accident l-a „deconspirat” că circula fără permis

Un accident l-a „deconspirat” că circula fără permis

3.200
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Un bărbat de 53 de ani, din Verbicioara, a intrat în atenția polițiștilor și s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au fost sesizati de un bărbat de 48 de ani, din Verbita, cu privire la faptul că fiul sau, de 28 ani, din aceeaşi localitate, a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că un bărbat de 53 ani, din Verbița, care conducea un autoturism pe strada Dorobanţilor, din Verbicioara, nu ar fi păstrat distanța laterală de mers față de un autoturism care se deplasa din sens opus și a lovit cu oglinda autoturismului pe cea a celuilalt autoturism„, a precizat Mihaela Sadoveanu, din cadrul IPJ Dolj.

În cele din urmă, s-a dovedit că bărbatul de 53 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În consecință, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.