DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un alt bărbat din Dolj a murit, duminică, după bărbatul de 80 de ani din comuna doljeană Amărăștii de Sus care decedat așteptând să voteze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, unui bărbat de 81 de ani din Apele Vii i-au fost acordate îngrijiri medicale, după ce și-a pierdut cunoștința lângă secția de votare din localitate.

„Unui bărbat de 81 de ani, din Apele Vii, i-au fost acordate îngrijiri medicale, după ce și-a pierdut cunoștința, in timp ce acesta se afla in apropierea secției de votare din localitate. Din nefericire și în acest caz a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Tot astăzi, un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Sus, a murit, în secția de votare din localitate, în timp ce aștepta să intre să voteze. Nu a mai apucat să facă acest lucru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.