Un aparat nou de radiologie urmează să îl înlocuiască pe cel din...

Un aparat nou de radiologie urmează să îl înlocuiască pe cel din anii ’70 aflat la UPU Craiova

12,559
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Când defect, când în stare de funcționare, aparatul de radiologie din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), care datează din anul 1970, va fi înlocuit în scurt timp cu unul nou, potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova, care se confruntă tot mai des cu reclamații din partea pacienților nemulțumiți că nu au acces la el.

În week-end, aparatul iar nu a funcționat. ”Defecţiunea a fost una minoră, cel mai probabil cauzată de o fluctuaţie de tensiune şi a fost remediată”, au explicat responsailii de la SCJU Craiova. Potrivit acestora, în prezent funcţionează atât aparatul de radiologie cât şi aparatul Computer Tomograf (CT) din UPU.

Aparatul în cauză este unul vechi, din anul 1970, care se defectează frecvent, motiv pentru care s-a discutat cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii pentru finanţarea achiziţionării unui nou aparat ce va deservi Unitatea de Primiri Urgenţe. În aproximativ două săptămâni se va demara procedura de licitaţie, urmând ca în cel mai scurt timp posibil noul aparat să îl înlocuiească pe actualul”, se arată într-un comunicat de presă al spitalului. În document se mai menționează și faptul că, ”pe lângă cele două aparate din UPU, în cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova funcţionează în acest moment patru cabinete de radiologie şi două CT”.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6917

  Pfff, nasol nene nu mai pot sa trimita doctorii pacientii la policlinici private de unde isi iau parandaratul..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.