DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din municipiul Craiova a luat foc, duminică, pompierii intervenind cu trei autospeciale cu apă și spumă și două autospeciale de lucru la înălțime.

UPDATE: Trei persoane au fost evacuate, fără probleme, transmite ISU Dolj, iar un bărbat, care locuia în apartamentul de lângă cel care a luat foc, a fost transportat la spital. Acesta era conștient și cooperant.

Potrivit ISU Dolj, inițai a fost trimisă în zonă, pe strada Madona Dudu, o singură autospecială, dar ulterior s-a luat decizia suplimentării forțelor de intervenție și a autospecialelor.

Nu au fost înregistrate victime, spune purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, persoanele care locuiesc la etajele inferioare fiind evacuate.

„Au fost suplimentate fortele de intervenție, fiind, în total, trei autoseciale cu apa și spuma și două autospeciale de lucru la înălțime. Se intervine pentru lichidarea incendiului. Nu sunt victime, au fost evacuate persoane de la etajele inferioare”, a menționat Vîlceanu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.