DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism aflat în atenția autorităţilor din Germania a fost descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, de către poliţiştii de frontieră din Calafat. 

Ieri dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un șofer român, în vârstă de 33 de ani, care transporta pe platformă un autoturism marca Mercedes-Benz, an de fabricație 2007.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul tractat se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul a spus că nu știa despre faptul că mașina se afla în litigiu și că l-a cumpărat de la un romând, pentru suma de 6.000 euro, fără să întocmească însă contract de vânzare-cumpărare.

„Autoturismul, estimat la o valoare de 30.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.