Un bărbat a fost reținut pentru două fapte de tâlhărie, în zona...

Un bărbat a fost reținut pentru două fapte de tâlhărie, în zona gării din Craiova

3.753
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 26 de ani, din județul Teleorman, a fost reținut după ce a comis două infracțiuni de tâlhărie în Craiova.

Pe 8 mai, o femeie în vârstă de 68 de ani a anunțat poliția despre faptul că, un tânăr a venit spre ea şi i-a smuls lanțul de aur pe care aceasta îl purta la gât.

A doua zi o altă femeia i-a căzut pradă. De data aceasta tâlharul nu a mai fost singur, ci însoţit de un alt tânăr de 23 de ani. În câteva momente victima a rămas fără lanţul de aur pe care îl avea la gât. „O femeie de 49 ani, din Craiova, care a sesizat faptul că în timp ce se afla pe trotuarul străzii Carol I, în direcția Gării CFR, din sens opus s-au apropiat doi tineri necunoscuți, iar în momentul când au ajuns în dreptul persoanei vătămate, unul dintre aceștia i-a sustras de la gât un lanț din aur, cauzându-i un prejudiciu de 800 lei“, susţin reprezentanţii IPJ Dolj.

Paguba totală provocată de hoț s-a ridicat la 1800 de lei. Cei 2 bărbați au fost prinşi, ieri în zona Popoveni şi au fost duşi la secție pentru mai multe cercetări. ,,Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanelor vătămate. Bărbatul faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală privind infracţiunile de tâlhărie a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Inculpatul privind infracţiunea de tăinuire va fi cercetat în stare de libertate”, reiese dintr-un comunicat de la IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.