DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi o femeie în vârstă de 24 de ani, din Craiova, au fost arestaţi preventiv, după ce, în urma unor percheziţii, în locuinţa lor au fost găsite 3,4 kilograme de cannabis şi 80 de grame de rezină de cannabis (haşiş).

Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi urmat să ajungă la diverşi consumatori din Craiova, contra unor sume cuprinse între 70 şi 100 de lei/gram.

„În cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani şi a unei femei de 24 de ani, din Craiova, persoane care se sustrag cercetărilor. La data de 12 martie, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri“, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Dolj.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Droguri BCCO Craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.