DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un copil în vârstă de doi ani din Craiova, a murit, marţi seara, după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc situat pe Bulevardul Dacia. 

Potrivit pompierilor ISU Dolj, echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului.

„Echipajul SMURD a fost solicitat sa intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime. Ajunși la fata locului echipajul medical a constatat că este vorba de un copil de circa doi ani căzut în gol de la înălțime căruia au încercat să-i acorde ajutor medical dar, din toate eforturile depuse de medici și paramedici nu au mai putut face nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, în timp ce, într-o altă cameră a apartamentului se aflau mama și bunica acestuia.

Copilul ar fi căzut de la geamul apartamentului, spun surse locale, din brațele fratelui.

„Apelul a fost primit în jurul orei 20. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.