Un nou scandal la Spitalul din Craiova. Urologul Riza a lovit-o pe...

Un nou scandal la Spitalul din Craiova. Urologul Riza a lovit-o pe directoarea medicală

10.177
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Directoarea medicală a Spitalului Judetean de Urgență Craiova, Mihaela Cheie, a fost lovită și agresată verbal, in aceasta dimineata,  de către medicul urolog Liviu Riza. 

Directoarea medicală a ajuns la Serviciul de Medicină Legală Dolj și va face și o plângere.

„Sunt la medicina legala. M-a bruscat, m-a lovit, am echimoze la mana. Voi face plangere”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Mihaela Cheie, directorul medical al SJU Craiova.

De asemenea, directorul SJU va face o plângere împotriva lui Riza: „A trecut pe langa mine, pe hol și m-a amenintat. Asa nu se mai poate”, a spus Eugen Georgescu.

Doctorul Liviu Riza a fost dat afara din spital, anul trecut, dar s-a intors pe post după ce a câștigat acest drept în instanță.



8 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7352

    Smecher Riza asta.. oricum spitalul 1 e un cuib de viespii.. cred ca are si el dreptatea lui de e asa nervos.
    Daca instanta l-a repus in drepturi inseamna ca l-au dat afara ilegal.. cine stie ce interese si ce smecherii ascunse sunt pe acolo.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    351

    Instanta i-a dat castig de cauza insa aste nu-i da dreptul sa jigneasca si sa loveasca oameni,asta daca se respecta! Pana la urma va fi concediat iar si nu va mai castiga!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7354

    Ba uneori trebuie sa mai intri in ei daca sunt toti niste hiene care te haituiesc la serviciu.. nu stie nimeni ce si cum au de impartit.. doar ei stiu.

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-10-2013
    Mesaje
    1

    Am urmarit subiectul, parerea mea este ca nimeni nu il haituieste pe stimabilul. In schimb se pare ca are dansul niste probleme nerezolvate din spectrul obsesiv-compulsiv, combinate cu misoginism si impulsivitate. Intr-un cuvant, omul e diliu.

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7358

    Daca era diliu in primul rand nu avea cum sa fie medic.. Eu cred ca sunt alte increngaturi la mijloc iar sa iti dai cu parerea e usor fara sa stii exact toate datele problemei.

    Si plus te uiti la om si din gesturi si comportament daca esti destept ii faci profilu’

    Riza asta e smecher.. bravo lui. Mai bine smecher decat sa fii luat de toti prostii drept fraier.

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-06-2009
    Mesaje
    4

    Au ajuns medici sa profeseze fara medicina. Te-ar mira sa vezi nebuni operand? Pana intri pe mana vreunuia si atunci iti schimbi parerea. Pana atunci e smecher. „te uiti la om si din gesturi si comportament daca esti destept ii faci profilu”…suntem liberi toti sa ne dam cu parerea, da’ hai ca prea le stii tu pe toate!

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7359

    Au fost doua cazuri din zeci de mii de medici.. acum sa nu generalizam cu doctori fara medicina si in fond si la urma urmei nu stim exact daca aia chiar aveau sau nu studii in domeniu. Asa mass media si stirile pot sa spuna ce vor.. si sa creeze hype..

    Poti sa intri si sa te uiti pe facebookul doctorului si sa vezi ce si cum..

    Nu mai puneti botul la toate stirile.. stirile sunt stiri nu reprezinta in mod 100% adevarul. Nimeni nu poate stii cu adevarat concret ce s-a intamplat intr-un caz.. doar supozitii.

    Si doctorul Bacalbasa opera.. ala o fi sanatos la cap din comportament?..

    E smecher omu’… asta e cine e smecher e smecher..

    „…pmf…Malițiosul paul tomescu și acolitii săi împreună cu reclamagioaica de serviciu cheie mihaela refuza punerea imediată a sentinței judecătorești și nu lasă un titular sa munceasca ,nedindu-i cabinet,costumele de spital,accesul la sălile de operatie, interzicind sa consulte,trateze,opereaze,căci ei sunt „șefii” și așa vor sa se întâmple la urologie in Craiova.”

    https://www.facebook.com/mugur.riza

    Eu am inteles ca l-au dat afara ilegal.. instanta de judecata definitiv si irevocabil l-a repus in drepturi.. plus ca spitalul trebuie sa-i plateaca despagubiri morale..
    Cuibu de viespii de la spitalul 1 nu vrea sa il mai lase sa opereze si face asta ILEGAL contrat hotararii instantei si de aici tot scandalul..

    Pai ori suntem bagabonti ori nu mai suntem?

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-03-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    27

    Criminalul asta trebuie sa stea la bulau. Nu trebuie sa aiba drept de profesare, opereaza pacienti si nu le prescrie nici un tratament post operator, agravand mai rau situatia pacientului decat era inainte de operatie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.