Un șofer din Craiova, decedat într-un accident feroviar produs în județul Olt

Un șofer din Craiova, decedat într-un accident feroviar produs în județul Olt

5.867
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, miercuri dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren Regio, în comuna Găneasa din județul Olt. 

Potrivit reprezentanților ISU Olt, accidentul feroviar s-a petrecut în satul Grădiştea, trenul Regio Lotru – Piatra Olt lovind un autoturism.

„Pompierii Detașamentului Slatina au acționat în comuna Găneasa, sat Grădiștea, la un accident feroviar. În accident a fost un autoturism, în care se afla șoferul, în vârstă de 76 de ani și trenul Regio 2074, care circula pe ruta Lotru-Piatra Olt. În tren se aflau cinci călători. La sosirea echipajului SMURD și echipajului cu medic de la Serviciul de Ambulanță, șoferul a fost găsit decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că şoferul nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere. Ancheta va stabili cum s-a petrecut, exact, evenimentul.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7364

    Trenul nu tine cont de prioritatea de bmw.. desi din cum arata masina.. nu pare sa fie afectata pe partea soferului..

  2. #2
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1796

    De remarcat că automotorul Malaxa din imagine era mai în vârstă decât șoferul care a decedat în accident!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7368

    Acum am observat ca locomotiva este vopsita in grafiti.. Astea trebuiau casate de mult.. plus ca trebuie bariere la fiecare trecere cu calea ferata.. nu se mai poate asa..

  4. #4
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1797

    Și cu barieră și fără există șoferi grăbiți care nu se asigură.
    Dacă se asigura era imposibil să nu vadă automotorul, mai ales că trenurile nu se deplasează foarte repede din cauza infrastructurii proaste.

    Trebuiau făcute piese de muzeu astea, scoase din uz, dar nu duse la topit, pentru că au făcut istorie.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    7
    Citat Mesaj initiat de Dim
    Și cu barieră și fără există șoferi grăbiți care nu se asigură.

    Nu e vorba de soferi grabiti, ci de soferi idioti si inconstienti carora li se rupe de reguli. Iti spun eu ce a zis babalacul, lafel fac si alti, mai ales pe linii dastea unde trec maxim 3 trenuri toata ziua. A zis ca la cat de rar trece pe acolo un tren, nici nu se merita sa te asiguri, asa ca treci ca pe maidan. Si uite ce sa vezi, a venit un moment din cele 3 ale zilei in care pe acolo trece un tren si buf… De asemenea specimene nu trebuie sa va para rau. Mai bine asa decat sa intre in voi cu masina sa faca victime nevinovate. Interesant ca totusi a murit babalacul desi masina a fost lovita in partea dreapta. Poate din soc i-a rupt gatul subred al babalacului posesor de bemveu la aproape 80 de ani.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.