Un tânăr din Albania a încercat să intre în România cu un...

Un tânăr din Albania a încercat să intre în România cu un paşaport fals

1.386
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un albanez care a încercat să intre ilegal în România, folosind un paşaport emis de autorităţile din Albania, care nu îi aparţinea, a fost depistat, duminică, de către poliţiştii doljeni de frontieră.

Ieri, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz care efectuează curse regulate pe ruta Sofia-Arad, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autoritățile din Albania.

Cu ocazia verificării documentului, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografia paşaportului, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat un document care aparținea altei persoane.

Aceştia au stabilit că bărbatul este cetăţean albanez şi a recurs la această metodă deoarece pe numele său era introdusă o alertă cu refuzul intrării în Spaţiul Schengen.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria bărbatului, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.