DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliției Oraşului Filiaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intrarea în oraş s-a produs un accident de circulaţie.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din Strehaia, care conducea un autoturism pe DN 6 din direcţia Strehaia-Craiova, pe raza oraşului Filiaşi a pierdut controlul autoturismului şi a lovit un parapet de beton situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.