Unui craiovean i-a fost furat BMW-ul dintr-o parcare din 1 Mai. Poliția...

Unui craiovean i-a fost furat BMW-ul dintr-o parcare din 1 Mai. Poliția face cercetări

9.400
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Unui tânăr din Craiova i-a fost furată mașina din parcare, săptămâna trecută, oamenii legii încercând acum să identifice autorii faptei și să recupereze bolidul, un BMW X5.

Proprietarul mașinii a postat mesajul și pe pagina de Facebook, în speranța că cineva a văzut mașină și îi va oferi informații.

„În intervalul 25-26septembrie mi-a dispărut mașina din parcare (BMW X5 E70 nr DJ 03 CVD) din cartierul 1 Mai.  Ultima dată când am văzut-o a fost în seara zilei de 25 septembrie. Dacă ați văzut-o sau aveți orice altă informație, vă rog să mă contactați”, este mesajul proprietarului mașinii.

Acesta a anunțat poliția, în cauză fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

„Există dosar penal pentru furt și se fac cercetări pentru depistarea autorului sau autorilor și pentru recuperarea prejudiciului. Este vorba despre un BMW X5”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.