Urmărit cu mașina de poliție pe străzile Craiovei

Urmărit cu mașina de poliție pe străzile Craiovei

3.796
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, sâmbătă, știind că avea dreptul de a conduce suspendat, a refuzat să oprească mașina la semnalul polițiștilor, fiind prins după o urmărire în trafic pe mai multe străzi din Bănie.

Potrivit IPJ Dolj,  poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, în timp ce se aflau în patrulare, pe strada George Enescu, au pornit în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător nu oprise la semnalele regulamentare efectuate de aceştia.

Bărbatul nu ar fi acordat prioritate de trecere unor pietoni, angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public.

„Astfel, după ce a fost urmărit pe mai multe străzi, cel în cauză a abandonat maşina pe strada Renaşterii, urmărirea continuând pe jos. Poliţiştii au imobilizat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei pentru audieri, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.