Urmăriți de poliție pe străzile din Craiova

Urmăriți de poliție pe străzile din Craiova

18.582
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri din Craiova au avut parte de acțiune, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, fiind puși în situația de a urmări mașini conduse de persoane care au refuzat să oprească la semnalul lor, fiindcă s-a dovedit că nu aveau ce căuta la volan. Primul eveniment a avut loc sâmbătă spre duminică noaptea, iar cel de-al doilea, azi-noapte.

În noaptea de 18/19 noiembrie 2017, în jurul orei 02:15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au depistat, pe Bulevardul Carol I, un autoturism condus de către un tânăr de 16 ani, din comuna Drăgoteşti, sat Popînzăleşti. Inițial, tânărul de la volan nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţiști, procedându-se la urmărirea sa. La intersecția dintre Bvd. Decebal cu Strada Gîrleşti, încercând să efectueze viraj la dreapta, acesta a pierdut controlul atovehiculului, avariindu-l în partea stânga faţă.

Tânărul a fost condus la sediul secţiei, iar din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele de înmatriculare erau atribuite altui autovehicul decât cel depistat în trafic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unuivehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

A făcut cale-n toarsă la vederea poliţiei

Azi-noapte, respectiv 19 spre 20 noiembrie, în jurul orei 01:30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, au observat pe Strada Decebal, din municipiul Craiova, un autoturism al cărui conducător auto a întors, evitând întâlnirea cu echipajul de poliție. Oamenii legii au procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, până la intersecția Străzii Henri Ford cu Strada Preciziei, unde s-a reușit blocarea autoturismului.

Conducătorul autoturismului, Cornel E., un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,55 mg alcool pur in aerul expirat. Fiind condus la UPU Craiova, bărbatul a refuzat recoltarea de probe bilologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-11-2017
    Mesaje
    0

    Mi se pare o hidosenie sa spui ca un pusti de 16 ani dupa ce a fost verificat, sa constatat ca nu poseda permis pentru nici o categorie. Pai era suficient sa vezi buletinul si cati ani are, si era logic in mod automat ca nu are cum sa aiba permis nici daca vroia el.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.