Urologul Riza refuză să plece din spital. Acesta a făcut un nou...

Urologul Riza refuză să plece din spital. Acesta a făcut un nou scandal

3.213
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicului urolog Mugur Riza i s-a interzis să mai intre în Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, după ce marți a făcut un nou scandal când directorul unității spitalicești i-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă.

Directorul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova , Alin Demetrian, a precizat faptul că medicul a refuzat să ia act de decizia desfacerii contractului de muncă, fapt pentru care îi va fi trimisă prin poștă.

„Am încercat să stau de vorbă cu domnul doctor. A avenit la spital dar a făcut din nou scandal. A refuzat să primească decizia de încetare a contractului de muncă, așa că o să o trimitem prin poștă. Din cauza scandalurilor repetate domnul doctor are interdicție să mai intre în acest spital. Contractul de muncă a fost desfăcut începând cu data de opt octombrie”, a declarat Demetrian.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

De asemenea, în luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    304

    Nu e nici o mirare ca refuza! Un om scandalagiu si „educat” cum sa inteleaga ca nu e frumos sa te comporti ca un animal! trebuie sa urle incontinuu la luna doar sa se simta el bine!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4705

    IN SFARSIT.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7134

    Dreptatea e undeva la mijloc. Nici cu conducerile spitalelor pesedizate nu ma plang.. Spitalele ar trebui conduse de manageri competenti nu de toti pesedistii pusi pe pile. E valabil pentru orice partid. Fiecare partid care a fost la guvernare a numit manager pe motiv politic ci nu pe competenta manageriala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.