DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidații validați în cadrul concursurilor organizate de Poliția Română vor putea participa la examen doar dacă sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală, au anunțat reprezentanții instituției. 

Potrivit unei informări a Poliției Române, la toate concursurile organizate în această perioadă, vor putea participa exclusiv candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Totodată, la examen pot participa și candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau cei care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele se calculează la data susținerii probei de concurs.

La accesul candidaţilor la probă, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie, respectiv certificatul verde digital COVID-19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din descrise nu vor avea acces la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

Pe toată durata prezenţei în locul desfășurării probei masca de protecție este obligatorie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.