Verificări ample în județ. Tone de fructe și sute de kilograme de...

Verificări ample în județ. Tone de fructe și sute de kilograme de carne confiscate

1.161
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest sfârşit de săptămână, în zilele de 19 şi 20 aprilie,  poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat acţiuni, atât pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării cărnii și produselor din carne, cât şi în domeniul comercializării legumelor şi fructelor, în Craiova, Calafat și Poiana Mare.

Poliţiştii au verificat 21 societăţi comerciale, 20 persoane fizice şi 3  mijloace de transport, aplicând 40 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 12/1990 rep., privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, în valoare de 300.000 lei.

Poliţiştii au confiscat marfă  (260 kg carne şi 2.230 kg legume şi fructe), în valoare de peste 13.000 lei.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, prevăzută de Legea 84/1998, fiind indisponibilizate 36 de articole de îmbracăminte, în valoare totală de 1600 lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.