Verificări ample pe drumurile din județ, în ultimele 48 de ore. Șofer...

Verificări ample pe drumurile din județ, în ultimele 48 de ore. Șofer prins conducând mașina cu 188 km/h

3.161
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere au fost derulate, în ultimele 48 de ore, pe drumurile din județul Dolj, de către polițiștii cu atribuţii pe linie rutieră. 

Potrivit IPJ Dolj, au fost vizate principalele cauze de producere a evenimentelor rutiere, respectiv viteza neregulamentară, consumul de alcool sau alte substanţe, neacordarea de prioritate şi traversările neregulamentare.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 191 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 83.000 de lei.

„Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 29 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat în flagrant 12 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate persoane care se aflau la volan sub influenţa alcoolului sau care nu deţineau permise de conducere”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dolj.

În ceea ce privește depășirea vitezei legale, recordul îl deține un bărbat de 50 de ani, din Bălceşti, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 65F, depăşind limita legală de viteză cu 98 km/h, acesta fiind înregistrat cu valoarea de 188 km/h.

„Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, se mai arată în comunicat.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7650

    Oare nu pot sa implementeze si ei un sistem de radare si camere cu inteligenta artificiala mai ales in zonele unde au fost accidente mortale sau grave pe drumurile din Romania??

    Astfel ar putea sa ii stoarca de bani si sa lase fara permis o gramada… doar dintr-un foc.. ar avea sute de abonati zilnici..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.