Verificări Covid, județul Dolj: 300 de mașini controlate și 1.900 de persoane...

Verificări Covid, județul Dolj: 300 de mașini controlate și 1.900 de persoane legitimate în ultimele 24 de ore

3.708
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, la activităţile de verificare participând peste 250 de forţe de ordine.

Potrivit IPJ Dolj, au fost verificate peste 130 de societăți comerciale şi aproximativ 110 locaţii, precum şi 300 de mijloace de transport, fiind legitimate peste 1.900 de persoane.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 144 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 21.000 de lei. Dintre acestea 135 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă”, a menționat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, la activităţile de verificare participând peste 250 de forţe de ordine, potrivit craiovaforum.ro. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.