Vesta bărbătească- accesoriul ideal pentru bărbații care vor să fie trendy în...

Vesta bărbătească- accesoriul ideal pentru bărbații care vor să fie trendy în 2018!

2,415
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anul 2018 le oferă bărbaților care își doresc să atragă privirile celor din jurul lor, multiple accesorii vestimentare care se bucură de un nivel ridicat de versatilitate, printre acestea numărându-se și vesta. Indiferent că optezi pentru o ținută elegantă, în care vesta este una dintre cele trei piese ale costumului ori alegerea acesteia vine ca acel element ce dă plus valoare unei ținute degajate și lejere, de tip casual, acest accesoriu reușește întotdeauna să te pună în evidență. Când este vorba despre veste bărbați (pe https://antoniogatti.ro/veste-barbati vei găsi câteva modele pline de masculinitate și care te vor scoate din tiparele obișnuite, oferindu-ți un plus de eleganță și bun gust) depinde doar de tine cum vei reuși să valorifici acest element care îți poate transforma complet orice ținută!

Ținută casual sau elegantă? Pune-o în evidență cu o vestă asortată!

Vesta bărbătească este un accesoriu vestimentar care nu se demodează niciodată și care poate fi purtată în orice anotimp. Pentru perioada de primăvară, poți opta pentru variantele din materiale matlasate, cu modele în carouri. În ținutele destinate sezonului cald, orice vestă elegantă Antonio Gatti se combină cu pantalonii bărbați, rezultând o ținută care poate înlocui cu succes costumul din trei piese cu care mergi la o petrecere formală.

Îți plac petrecerile de tip corporate și vrei să ieși în evidență? Alege o vestă casual, cu guler din piele și o să atragi, cu siguranță, toate privirile! Atunci când toamna este încă călduroasă, o vestă cu glugă și fermoar, din material matlasat, în combinație cu o cămașă cadrilată sau în carouri îți va oferi un aspect casual elegant, plin de bun gust și care îți va oferi un nivel sporit de confort. Orice tip de petrecere, de la cele formale și până la cele neformale îți poate prilejui ocazia de a testa puterea de seducție a unei veste bărbătești, ca parte a unei ținute alese cu atenție.

Sporește-ți nu doar nivelul de magnetism în acest an, ci dovedește-le tuturor că poți fi elegant chiar și într-o ținută casual. Ori că te poți simți perfect și confortabil într-o ținută casual, chiar și atunci când este vorba despre o petrecere de la birou. Vedetele masculine poartă vesta cu mândrie ori de câte ori au posibilitatea, pentru a le demonstra tuturor bărbaților că atunci când știi să-ți alegi un astfel de accesoriu potrivit, ținuta ta va fi întotdeauna alegerea corectă și perfectă în orice împrejurare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.