Vești bune pentru absolvenți. ANAF și-a propus „întinerirea” instituției

Vești bune pentru absolvenți. ANAF și-a propus „întinerirea” instituției

2.273
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

ANAF intenţionează să treacă la un proces de întinerire a instituţiei, în condiţiile în care se confruntă cu pensionari, înregistrează un număr important de posturi vacante iar o treime din personal are mai mult de 51 de ani, a declarat luni Mirela Călugăreanu, preşedintele ANAF.

„33% din personalul actual al ANAF are peste 51 de ani. Anii care vin ne vor crea o problemă din acest punct de vedere. Anul acesta şi la anul ies la pensie 2.500 de oameni din 30.500, o pondere semnificativă”, a spus Mirela Călugăreanu.

Şefa ANAF spune că tinerii cărora le predă la ASE s-au declarat interesaţi de o carieră în sistemul public şi că instituţia va angaja tineri fără examen, aceştia urmând să fie instruiţi în interiorul sistemului. Procesul de selecţie va fi făcut în funcţie de mediile de la facultate şi notele de la anumite discipline, a precizat Mirela Călugăreanu.

Şefa ANAF spune că în jur de 3.000 de posturi vacante ar putea fi transformate în posturi de debutant.Pe de altă parte, în 2020 instituţia va avea o mare parte din activitate informatizată, situaţie care va permite o serie de transferuri interne. mediafax.ro

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   16-03-2015
  Mesaje
  44

  tot pe pile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.