Viceprimarul Craiovei legat de căldura din această iarnă: „Cetățenii să nu se...

Viceprimarul Craiovei legat de căldura din această iarnă: „Cetățenii să nu se sperie. Vom avea căldură ca și anul trecut”

2.392
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Craiova dau asigurări că în această iarnă căldura nu va pune probleme la nivel de oraș. Încă se poartă discuții, la București, pentru a se clarifica sub ce formă juridică se continuă legătura cu CEO, a spus viceprimarul municipiului Craiova, Stelian Bărăgan.

Pentru pune pe picioare partea de termoficare de la nivelul urbei, accesarea fondurilor europene rămâne singura soluție. „Cetățenii să nu se sperie. Vom avea căldură ca și anul trecut. În ceea ce privește relația cu CEO, chiar și săptămâna trecută am avut o discuție să vedem în ce direcție mergem. Vrem să știm cum putem accesa fonduri europene pentru a pune pe picioare partea de termoficare. Săptămâna viitoare avem o soluție finală. Se studiază între o societate comună, Primăria Craiova-CEO sau o societate doar aparținând CEO. Săptămâna viitoare vom știi. În luna octombrie, aflăm dacă se aprobă sau nu și prelungirea planului de reorganizare pentru încă un an”, a spus Bărăgan.

Prețul gigacaloriei nu va crește sau, cel puțin la această dată, nu se întrevăd astfel de situații, a mai anunțat viceprimarul Craiovei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.