DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Președintele Pro România, Victor Ponta, vine, joi, 16 ianuarie 2020, la Craiova, pentru întâlnirea regională a partidului. Concret, Ponta se întâlnește cu reprezentanții formațiunilor din cele cinci județe ale Olteniei pentru a-și pregăti oamenii și strategiile în vederea alegerilor locale. De altfel, pentru Craiova, Ponta și-a prezentat deja opțiunea, aseara, pe Facebook. Este vorba despre un craiovean de 38 de ani, care trăiește în București.

Este vorba despre Eduard Ciceu (foto), originar din Craiova, care, de 16 ani, locuiește în capitală, unde are o afacere în domeniul branding-ului și publicității.

ProRomania sustine un candidat de care Craiova are nevoie – onest, tanar, profesionist! ProCraiova! Pentru alegerile locale vrem sa schimbam regula gresita de pana acum – toti candidatii trebuie sa fie “din Partid, ai Partidului, pentru Partid”/ProRomania invita si sustine toti oamenii onesti, tineri si profesionisti care au un proiect de dezvoltate pentru comunitatea lor sa aiba curaj! Iar noi vom fi alaturi de ei!”, se arată în postarea lui Victor Ponta. 

La întâlnirea de joi vine și prim-vicepreședintele Nicolae Bănicioiu, secretarul general Ion Mocioalcă și vicepreședintele Adrian Ţuţuianu.

Sursa foto: Facebook Eduard Ciceu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.