VIDEO. A început montarea gazonului hibrid pe Stadionul Oblemenco

VIDEO. A început montarea gazonului hibrid pe Stadionul Oblemenco

3.230
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Montarea noului gazon pe Stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova a început miercuri seară. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, supervizează lucrările și anunță că suprafața de joc mixtă va avea mare succes, fiind primul gazon de acest fel din România.

Noul gazon, cerut de către Victor Pițurcă, a costat aproximativ 600.000 de euro. Jumătate din această sumă va fi suportată de Primăria Craiova.

„E o diferență foarte mare (față de vechiul gazon). Cel mixt, hibrid, este plasat pe o membrană pe care este prinsă acea componentă de 5% de gazon artificial. Pe acea membrană este un strat de nisip, de aproximativ 3-4 centimetri, în care a fost însămânțat gazon natural. Este primul gazon mixt din România. Echipa din Grecia montează acest gazon. Ea este asistată de un specialist francez. Acum două săptămâni, au montat gazon pe stadionul din Marseille, același tip de gazon. Cred că, în timp, și celelalte stadioane din România care vor fi pregătite pentru EURO 2020 vor avea același tip de gazon”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Firma din Grecia care desfășoară lucrările a montat gazon, acum două săptămâni, la Marseille. De-a lungul timpului, această companie s-a ocupat de suprafața de joc de la Bordeaux, Olympique Lyon și Athletic Bilbao.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  274

  Imi place ca au dublat suma. Baravo gunoiule, ciordeles banii fraierilor ca trebuie bani la partid pentru campanie. De la 270.000 de mii il facurati 600.000 de euro. Asta inseamna sa fi mafiot !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.