DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat, de 39 ani, din municipiul Reşiţa, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost reținut, miercuri, de către polițiștii doljeni. 

La data de 08 martie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Brădeşti, cu privire la faptul că, în noaptea de 07/08 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale, cu specific jocuri de noroc, din comuna Brădeşti, de unde ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, în dimineaţa zilei de 29 martie a.c., cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Reșița şi luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Reşiţa, un bărbat de 39 de ani fiind condus la audieri.

În fapt, bărbatul este bănuit că în noaptea de 07/08 martie a.c., ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale din comuna Brădeşti, unde, prin distrugerea aparatelor de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 20.000 de lei”, arată IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore.

Persoana reținută urmează să fie prezentată, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.