VIDEO. Accidentul mortal de la Brădești, surprins de camerele video din localitate

VIDEO. Accidentul mortal de la Brădești, surprins de camerele video din localitate

3.616
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Momentul în care șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Craiova, a pierdut controlul volanului, intrând într-un imobil, la Brădești, a fost surprins de camere de supraveghere din zonă. Accidentul a avut loc luni, șoferul murind și o fetiţă de 6 ani, dintr-un alt autoturism, fiind rănită. 

Bărbatul în vârstă de 60 de ani era șoferul unui autocamion. Acesta a încercat să evite impactul cu mașina staționată pe prima bandă, moment în care a pierdut controlul direcției și intrat într-o casă din Brădești.

„Șoferul TIR-ului în vârstă de aproximativ 60 ani a fost găsit încarcerat și decedat, iar fetița cu mici traumatisme la nivelul capului i se acorda primul ajutor medical și va fi transportata la UPU. TIR-ul are o capacitate de 12 tone și este gol”, a declarat Florin Cocoșilă,purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Fetița în vârstă de 6 ani are mai multe leziuni în zona capului. Aceasta se afla în mașina pe care șoferul camionului a vrut să o evite.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7565

    La 60 ani trebuia sa stea casa.. sa nu mai mearga cu tirul!! Pericol public !! De pe imagini nu se schiteaza nicio manevra de evitare a impactului, nicio frana.. o fi facut infarct la volan.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.