VIDEO. Acoperiș doborât de vânt, la Craiova. Două mașini avariate

VIDEO. Acoperiș doborât de vânt, la Craiova. Două mașini avariate

9.583
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vântul creează probleme și în Craiova, un acoperiș fiind desprins și căzut peste două mașini care se aflau în parcarea de lângă bloc. 

UPDATE/ În urma codului portocaliu de vânt valabil intre orele 11.00- 18.00, la nivelul județului Dolj s-a acționat în municipiul Craiova și în județul Dolj astfel:
– pe strada Dr. St. Berceanu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, interveine Detasamentul 1 de Pompieri Craiova cu o auotospecială,
– strada H. Coanda, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, interveine Detasamentul 2 de Pompieri Craiova cu o auotospecială.
– strada Dr. V. Gonoiu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, interveine Detasamentul 1 de Pompieri Craiova cu o auotospecială.
– pe strada Rovinari pentru îndepărtarea unui acopris cazut peste două autoturisme, fără victime, intervine Detasamentul 2 de Pompieri Craiova cu o auotospecială,
– în localitatea Ișalnița pentru stigerea unui incendiu de vegetație uscată, intervine Secția de Pompieri Craiova
– în localitatea Dăbuleni pentru îndepărtarea a 3 stâlpi de telecomunicații cazuți pe strada intervine SVSU Dăbuleni
– în localiatea Răcarii de Sus, în curtea Biserici un copac căzut peste firele de curent, a intervine CEZ și SVSU Filiași
– în localiatea Ostroveni, pentru îndepărtarea unui stâlp cazut pe strada, intervine SVSU Ostroveni,
– Craiova, cartier Brazda lui Novac, acoperiș desprins de pe bloc, intervine Detasamentul 1 de Pompieri Craiova,
– Craiova, cartier 1Mai, zona Ciupercă, bucați de tablă desprinse de pe acoperiș intervine Detasamentul 1 de Pompieri Craiova.

Potrivit ISU Dolj, nu au fost înregistrate victime, iar pentru scoaterea mașinilor de sub acoperișul respectiv pompierii intervin cu o autospecială.

„Craiova, strada Rovinari, bloc S10, avem un acoperiș bloc, căzut peste două autoturisme. Intervine Detașamentul 2 Craiova, cu o autospecială”, a anunțat ISU Dolj.

Probleme sunt și la un bloc situat vis a vis de Liceul Henri Coandă.

„Tablă desprinsă și stă să cadă, localitatea Craiova, bl. M16 vis a vis de Liceul Henri Coandă, intervine Detașamentul 1 cu o autospecială”, mai transmite ISU Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    188

    Poi dacă au băgat doar 5 % din materiale restul de 95 % au furat e normal ca la un vânt mai tare da zboare acoperișul de pe bloc …doar trăim in România o tara cu cei mai mari hoti profesioniști de pe pământ

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.