DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O instituție din Craiova și trei persoane au fost amendate, miercuri, de către polițiștii locali pentru depozitarea mai multor saci cu gunoi de domeniul public, aproape de intersecția a două străzi foarte circulate din oraș, anunță Poliția Locală Craiova, pe Facebook. 

Persoanele au fost identificate, amendate cu 1.000 lei fiecare și obligate să-și ridice gunoiul.

Sacii cu gunoi proveneau de la o instituție din zona respectivă, care a fost sancționată pentru că nu are contract de salubrizare cu operatorul autorizat.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit ca gunoiul provenea de la o instituție din zonă, motiv pentru care s-au efectuat verificari privind existența contractului de salubrizare cu operatorul autorizat. Având în vedere că reprezentanții instituției nu dețineau un astfel de contract, a mai fost aplicată o sancțiune în valoare de 2.500 lei”, informează Poliția Locală Craiova, într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Locale Craiova au refuzat să ofere date cu privire la instituția despre care vorbesc în postare, limitându-se doar la prezentarea situației.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.