(Video) Autoritățile nu găsesc furnizori de dispozitive pentru soluțiile de dezinfectare a...

(Video) Autoritățile nu găsesc furnizori de dispozitive pentru soluțiile de dezinfectare a mâinilor

3.422
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dispozitivele pentru dezinfectant care, conform Ordonanței Militare Nr. 4, ar trebui instalate în toate scările de bloc sunt de negăsit. Furnizorii au stocurile goale, iar autoritățile din Craiova spun că, deocamdată, nu au reușit să identifice niciun producător sau distribuitor care să dispună de aceste aparate. 

”Deocamdata, în procedura de prospectare nu au fost găsiți furnizori care să aibă pe stoc dispozitive”, au precizat presei reprezentanții Primăriei Craiova.

Pentru achiziționarea dispozitivelor și a soluției de dezinfectare se va aplica o procedură de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, având în vedere că perioadele de aplicare a unei proceduri de atribuire nu pot fi respectate din motive de extremă urgență, conform art. 104 alin. 1 lit. c din Legea nr. 98/2016”, mai explică reprezentanții municipalității.

În Craiova există aproximativ 4.000 de blocuri în care, potrivit ultimelor reglementări instituite pe perioada stării de urgență, ar trebui montate aparate pentru ca locatarii să-și dezinfecteze mâinile. 

Între timp, a fost demarată acțiunea de dezinfectare a scărilor blocurilor din oraș.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.