DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,25)

Presiunea apei în mai multe localități din Dolj și Gorj este redusă, sâmbătă, din cauza unei avarii majore apărute la conducta de aducțiune Isvarna–Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, anunță Compania de Apă Oltenia. 

Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei, spun reprezentanții CAO.

Sunt afectate de reducerea presiunii următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.

„Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și fac eforturi să remedieze avaria lucrând sub presiune, însă, dacă situația o va impune, se va trece la un program de furnizare a apei potabile pe care îl vom anunța ulterior”, informează CAO.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.