DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, după ce, noaptea trecută, a intrat peste un bătrân din localitate, l-a lovit și i-a furat suma de 11.400 de lei. Din cauza rănilor suferite, vârstnicul a fost transportat la spital. 

Unul dintre vecinii bătrânului a semnalat fapta, sunând la poliție, imediat după ce doljeanul, în vârstă de 77 de ani, a cerut ajutor.

Ajunși la adresa indicată, polițiștii au stabilit că în timp ce bătrânul dormea, în casa unde locuiește singur, a intrat un bărbat pe care nu l-a recunoscut.

În primă fază, acesta și-a amenințat victima, cerându-i bani, iar ulterior, văzând că nu obține ce dorește, l-a lovit pe bătrân cu pumnii peste față și corp, luându-i suma de 11.400 de lei.

După comiterea tâlhăriei, bărbatul a părăsit curtea, plecând într-o direcție necunoscută.

Bătrânul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, polițiștii efectuând activitățile specifice pentru a da de urma făptașului.

Acesta a fost găsit la barul din localitate.

„Imediat, polițiștii s-au mobilizat pentru desfășurarea activităților specifice, pentru identificarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, recuperărarea prejudiciului și luarea măsurilor legale care se impun. Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în incinta unui bar din localitate, un bărbat de 32 de ani, din Poiana Mare. Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestuia, polițiștii au descoperit suma de bani declarată de persoana vătămată că i-a fost sustrasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

După audieri, în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut, iar mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.