DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, după 3 zile de căutări desfășurate atât ziua cât și noaptea, o bătrânică din Întorsura, dispărută la data de 4 iulie, a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti.

Timp de 3 zile, polițiștii băileșteni au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă.

În toată această perioadă, polițiștii nu au renunțat nicio clipă la căutări, având în vedere vremea caniculară şi mai ales vârsta înaintată a bătrânei.

Altfel, în jurul orei 11.00, urmare a activităților de căutare coodonate direct de șeful Poliției Băilești, în extravilanul dintre localitățile Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 de km de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită pe câmp, într-o cultură de floarea soarelui, în stare de inconștiență dar având semne vitale, de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști de investigații criminale.

Imediat, polițiștii au înțeles că misiunea lor este contracronometru și fiecare secundă contează, astfel că bătrânica a fost urcată în autospeciala de poliție și transportată la spital unde a fost preluată de cadrele medicale.

,,Drumul către spital a fost scurt ca timp, dar a parut atât de lung…ca încărcătură emoțională, temeri, sperăm ca bătrânica să fie bine. Am lasat-o pe mâna medicilor!”au spus polițiștii care au găsit-o.

În prezent, bătrâna este în continuare înternată în spital, unde primeşte îngrijiri de specialitate.

„Îi dorim multă sănătate şi să depăşească cu bine această încercare! Îi felicităm pe colegii nostri pentru profesionalismul şi capacitatea imediată de mobilizare de care au dat dovadă”, arată IPJ Dolj.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.