VIDEO: Cerul Craiovei acoperit de o furtună de cenuşă

VIDEO: Cerul Craiovei acoperit de o furtună de cenuşă

12.227
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

O plapumă de cenuşă a acoperit cerul Craiovei. Acest fenomen a devenit o obişnuinţă la fiecare rafală de vânt mai puternică, susțin locuitorii din Şimnicul de Sus. Mai mult, oamenii de plâng că aerul devine irespirabil. ,,Uitaţi-vă şi voi în ce lume trăim! Cum să nu te îmbolnăveşti? Uitaţi-vă ce dezastru ecologic aici!“, spune un locuitor al Şimnicului de Sus.

Furtuna de cenuşă a fost vizibilă la câţiva kilometri distanţă, astfel că şi craiovenii au avut parte de peisajul apocaliptic.

Cenuşa provine de la un depozit ce se află în apropiere de Şimnicul de Sus, iar de fiecare dată când este vânt puternic, cenuşa se ridică.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    41

    Asa se intampla mereu cand bate vantul mai serios din nord,, aduce toata cenusa peste oras. Chiar azi a fost un protest in Ploiesti pe tema poluarii. Astia de la CET 2 Craiova trebuie sa fie inchisi dupa lege la cate evenimente dastea se produc, dar cine sa-i arda cu amenzi, cine? Nu mai vorbim ca seara, dupa orele 19-20 dau drumu la fum toxice de acopera o jumatate de oras de zici ca este ceata, si nu poti sa respiri, miroase ingrozitor a carbune si alte gaze emanate de termocentrala. Primaria zice ca a fost in control si n-a gasit nimic, si ca nu este de la ei, dar astia ne intoxica cu fumul ala fie iarna fie vara. Trebuie iesit in strada sa vedem ce rezolvam cu NEMERNICII astia ca nu se mai poate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.