VIDEO/ Controale ample în stațiile CRF din județul Dolj. Nici șoferii nu...

VIDEO/ Controale ample în stațiile CRF din județul Dolj. Nici șoferii nu au scăpat de verificări

1.606
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acțiune de control a fost efectuată, miercuri, de către peste 40 de polițiștii doljeni de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică, în zona a cinci stații de cale ferată. 

Potrivit unui comunicat de presă remis de Direcția de Poliție Transporturi Dolj, acţiunea a vizat depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

„În urma acţiunii, poliţiştii de la structurile de transporturi au legitimat 87 de persoane şi au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale (în valoare de aproximativ 10.000 lei), majoritatea pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, dar şi traversarea liniilor de cale ferată prin alte locuri decât cele stabilite”, se arată în comunicat.

La rândul lor, poliţiştii de la Rutieră au verificat, în zona gărilor, 121 de autoturisme şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenționale, majoritatea pentru opriri/staţionări neregulamentare, dar şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

În ceea privește acțiunea poliţiştilor de ordine publică, aceștia au legitimat şi au verificat în bazele de date 34 de persoane, aplicând opt amenzi, majoritatea pentru pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.