(Video) Controlori RAT Craiova, cercetați după ce au agresat o studentă

(Video) Controlori RAT Craiova, cercetați după ce au agresat o studentă

14.898
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi controlori RAT Craiova sunt cercetați de către polițiști și vor ajunge și în comisia de disciplină, după ce o tânără din Craiova acuză faptul că aceștia au jignit-o și au lovit-o, luni seara, pentru că nu le-a putut prezenta abonamentul.

Fata le-ar fi explicat că a uitat acasă atât buletinul cât și abonamentul, dar că poate primi o fotografie, pe telefon, și să demonstreze că le are. Echipa de controlori au coborât-o din autobuz, în stația „Madona Dudu”, acolo unde ar fi avut loc incidentul.

Fata spune că aceștia au devenit agresivi, au făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa ei, iar când a început să-i filmeze, controlorii au scuipat-o, au bruscat-o și au tras-o de păr.

Tânăra a sesizat și poliția, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru a se stabili cum au stat lucrurile.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați de o tânără de 18 ani, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată și jignita de un bărbat și o femeie, care făceau parte dintr-o echipa de control ce acționa pe traseul de deplasare al unui autobuz din Craiova. În cauza, polițiștii au deschis o anchetă în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cei doi controlori vor ajunge și în fața celor din Comisia de Disciplină din cadrul RAT Craiova, anunță directorul Marcel Tănăsescu.

„Ne delimităm de genul acesta de comportament pe care nu îl tolerăm şi ne cerem scuze călătorilor. Se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili şi sancţiuni pentru cei implicaţi”, a menționat Tănăsescu.

Studentă din Craiova hărțuită și agresată de controlorii de la RATAm primit de la o studentă din Craiova acest film care surprinde abuzurile comise de controlorii RAT. Fata a uitat abonamentul acasă, iar când a fost controlată, a cerut permisiunea să primească de acasă o copie a buletinului pentru a se verifica dacă are sau nu abonament. După ce au coborât, controlorii au devenit agresivi și au făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa ei. Când fata a început să filmeze, controlorii au lovit-o și scuipat-o.Nu este prima dată când primesc sesizări despre comportamentul de derbedei al controlorilor de la RAT, dar acum acesta este și probat. Victima a depus plângere la Poliție, iar conducerea RAT tace mâlc. Solicit primarului Mihail Genoiu să declanșeze de urgență o anchetă la RAT. În caz contrar înseamnă că aprobă acest comportament descalificat al angajaților RAT.

Gepostet von Nicolae Giugea am Dienstag, 19. November 2019

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    Oraș de mizerie Craiova

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    _|_

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    472

    Niste mizerii de oameni! Sa fie dati exemplu cu o concediere si nu o sa mai aiba ceilalti curaj sa faca asa ceva! Dar daca primesc un avertisment sau 5% pe 3 luni…degeaba!

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    Controlorii de la RAT se dau mai inteligenți decât polițiștii …măcar polițiștii fac bani și violează minorele de 13 ani gen: cazul de la Caracal când toată lumea stie de câți ani de zile se ocupa polițiștii de acolo cu Prostituția și gen Craiova când polițiștii violează fetele de 13 ani de la direcția pentru protecția copilului …ce sa mai vorbim de oamenii care își dau cu topoarele in cap pentru locul de parcare _|_ acum pun pariu ca mii de polițiști se uita ca prostii la ce am scris eu mai sus și se întreabă oare atat de mizerabili de oameni am ajuns ?????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.