(Video) Craiova: Hoț filmat de camerele de supraveghere când încerca ușile mai...

(Video) Craiova: Hoț filmat de camerele de supraveghere când încerca ușile mai multor apartamente

7.780
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat suspect, care a pătruns în scara unui bloc situat în Cartierul Brazda lui Novac, din Craiova, a fost surprins, ieri, de camerele de supraveghere, când pare că încerca ușile mai multor apartamente. Imaginile au fost postate pe Facebook și au ajuns și în posesia poliției, care face cercetări.

«Azi (miercuri, 24 iunie a.c. – n.r.) un domn „îmbrăcat bine”, la 25 grade, a intrat foarte ușor, prin efracție, de 3 ori, în bloc, ca să facă inspecția celor care sunt acasă. Se pare că metoda de operare e să lase semne la ornamentul de la broască la fiecare ușă, și revine să verifice după ce pleacă cineva din bloc. De data asta am avut norocul ca unul dintre vecini să se întâlnească cu el, atunci când a vrut sa intre pe scară, l-a urmărit, dar a dispărut până să ajungă poliția. Nu a mai revenit, probabil și-a schimbat ținta. Aveți grijă să închideți ușa, și când plecați, și când sunteți acasă (…)», a scris craioveanul care a postat imaginile cu suspectul.

Bărbatul purta mască chirugicală și un hanorac cu glugă, dar și mănuși.

Poliția a intrat pe fir și face cercetări.

În cursul zilei de ieri, 24 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din scara unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, se poate observa un bărbat care pare să verifice mai multe uşi de apartamente. În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării persoanei în cauză şi a lămuririi stării de fapt”, au anunțat, astăzi, reprezentanții IPJ Dolj.

De la începutul acestui an şi până în prezent, la nivelul Poliţiei Municipiului Craiova nu au înregistrate fapte de furt din locuinţe care să aibă un astfel de mod de operare”, au mai precizat polițiștii.

Sursa video/captură video: Dragoș Iovan/Ești din Craiova dacă…/Facebook

 



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Care mai multe locuinte ? Ce a incercat ? Mai mult seamana ca a tras cu urechea la usa respectiva sa vada daca se aude cineva. Doamne ce va mai place sa le infloriti.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Pai sunt jurnalisti…asta le este meseria! De la un sambure de adevar peste noapte rasare livada!

  3. #3
    Ami
    Spammer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2314
    Citat Mesaj initiat de atrium
    Care mai multe locuinte ? Ce a incercat ? Mai mult seamana ca a tras cu urechea la usa respectiva sa vada daca se aude cineva. Doamne ce va mai place sa le infloriti.

    Aici este doar un etaj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.