DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Drumul Expres Craiova-Piteşti se lucrează, spun autoritățile, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova postând noi imagini cu șantierul. 

Potrivit DRDP, în imagini au fost surprinse acțiunile derulate pe șantierul Drumului Expres Craiova–Pitești, Tronsonul 2, Loturile 1 și 2, Constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL.

Proiectul „Drum Expres Craiova-Pitești” prevede construirea până la sfârșitul anului 2023 a 121,185 km de drum expres ( 2X2), 10 intersecții rutiere, 75 de poduri și pasaje, 25 de intersecții, 15 poduri/pasaje la noduri rutiere/ drumuri de legătură, 8,85 drumuri de legătură.

Imagini de astăzi de pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, Loturile 1 și 2, Constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL.#cnair #autostrazi

Gepostet von DRDP Craiova am Donnerstag, 2. April 2020



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.