DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Ploaia şi vijelia a făcut ravagii în Craiova. Mai mulți copaci au fost rupţi, acoperişuri au fost luate de vânt, circulaţia tramvaielor blocată și foarte multe străzi au fost sub apă. 

Parcurile din Craiova au fost închise, iar circulaţia tramvaielor a fost oprită, sâmbătă după-amiază, din cauza ploii şi vântului puternic.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, mai multe acoperişuri ale blocurilor au căzut peste autoturismele parcate.

„Am închis parcurile și am oprit citculația tramvaielor. Avem deja mai multi copaci cazuți. Pentru probleme deosebite, va rugam sa sunați la telefonul cetateanului 0251/984. Se suplimentează numărul de autobuze pe toată raza municipiului. Sunt copaci căzuți. Alte acoperișuri sunt luate de vânt în Rovine- bl 21-23 și în Brazdă, Str. 1 decembrie. În  Barieră  este apa până la balustrada. În zona Mall este totul blocat”, au transmis  reprezentanţii Primăriei Craiova.

Autorităţile au emis mesaje de avertizare prin sistemul RO-Alert.

Potrivit ISU Dolj, au fost înregistrate peste 70 de apeluri la 112.

„La nivelul municipiului Craiova, sunt peste 70 de apeluri pe 112 și se intervine cu toate forțele si mijlocele din dotare pentru: degajarea de copaci cazuți pe carosabil care prin cadere au avarit si autoturisme acolo unde a fost cazul, pentru inlaturarea unor bucati din acoperisurile unor bolcuri luate de vant si pentru scaterea apei din gospodari. Nu sunt iregistrate victime pana in acest moment”, arată ISU Dolj.

 

 

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.