DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe acțiuni de verificare a stării tehnice a mașinilor au fost desfășurate marți și miercuri, în județul Dolj, polițiștii și reprezentanţii Registrului Auto Român aplicând 158 de amenzi pentru defecțiuni depistate. 

Totodată, oamenii legii au reținut și 24 de permise de conducere, fiind constatate și trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

„Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 252 de sancţiuni contravenţionale, din care 158 pentru defecţiuni tehnice, în valoare de aproximativ 50.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere şi au retras 69 de certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier Olt şi Mehedinţi desfăşoară pe DN6, DN 65, DN 55, DN 56, DN 56 A, o acţiune pe linia legalităţii transportului de marfuri.

La activitate sunt angrenaţi şi poliţişti de la economic, investigaţii criminale, ordine publică, grupa canină, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale Vamale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.