DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii coronavirusului, la activităţile de verificare participând peste 430 de forţe de ordine.

Astfel, au fost verificate peste 170 de societăți comerciale şi aproximativ 290 de locaţii, precum şi peste 470 de mijloace de transport, fiind legitimate peste 3.700 de persoane.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate aproximativ 20 de microbuze şcolare şi mijloace transport aflate în zona unităţilor de învăţământ, siguranţa şi sănătatea elevilor reprezentând o prioritate pentru forţele de ordine.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 248 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 29.000 de lei. Dintre acestea 193 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.