(Video) Poliția a făcut razii în comunele doljene

(Video) Poliția a făcut razii în comunele doljene

8.543
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acţiuni cu efective mărite au avut loc, în ultimele zile, pe raza de competenţă a tuturor subunităţilor de poliţie din cadrul IPJ Dolj, fiind vizate în mod special localităţile rurale, potrivit arondării teritoriale. La razii au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, militari şi poliţişti locali.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au continuat desfăşurarea de acţiuni pentru impunerea respectării ordonanţelor militare, marți fiind desfăşurată o acţiune cu efective mărite, în localitatea Coţofenii din Faţă. Poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.000 de lei, toate pentru nerespectarea prevederilor privind condiţiile în care se poate realiza deplasarea în afara locuinţei.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate pe raza aceleiaşi localităţi, luni, poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, pentru aceleaşi tipuri de abateri.

De asemenea, în urma unui control efectuat unui magazin din Galicea Mare, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au găsit 1.058 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal. Marfa a fost indisponibilizată, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

În total, în cadrul acestor acţiuni, forţele de ordine au aplicat 78 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 168.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.